Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

okt 2017

Duurzame Week Utrecht

7 okt om 12:00 pm-14 nov om 12:00 pm
duurzame week utrecht

Green up your life Dit jaar staat de Duurzame Week Utrecht in het teken van het vergroenen van je leven. Bekijk het programma om te zien wat je deze week allemaal kunt doen.   Utrecht bruist vol duurzame initiatieven en ondernemingen. Ontdek op de duurzame kaart wat bij jou in de buurt is.

Meer weten »
nov 2017

Evenement HIER opgewekt

17 nov om 8:00 am
Spant!, Doctor Abraham Kuyperlaan 3
Bussum, 1402 SB
+ Google Maps
Evenement HIER opgewekt

Hét evenement voor en door lokaal duurzaam Jaarlijks vindt in november hét evenement HIER opgewekt plaats. Met ruim 900 bezoekers en meer dan dertig sessies is het evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland. Groeien en versterken Lokale energiecoöperaties, men kan er niet meer omheen. Steeds beter hebben we in kaart hoeveel coöperaties Nederland eigenlijk rijk is en wat we met elkaar allemaal gerealiseerd hebben en van plan zijn in de nabije toekomst. Gelukkig zijn…

Meer weten »

Workshop Initiatiefkunde: Ik heb een idee, wat nu?

23 nov om 7:30 pm
Brainz aan het Lübeckplein, Lübeckplein 68
Zwolle, 8017 JS
+ Google Maps

Vanuit Initiatiefrijk Zwolle ondersteunen we jou als initiatiefnemer met een workshop die we met een knipoog ‘initiatiefkunde’ noemen. In twee uur nemen we jou mee in trends en ontwikkelingen als het gaat om initiatieven en wat jij van de gemeente kunnen verwachten en wat niet. Je krijgt antwoorden op vragen als welke ondersteuning heb je hierbij nodig, waar vind je die en welke mogelijkheden voor financiering zijn er. Aanmelden via Initiatiefrijk Zwolle.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen