Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

feb 2022

Week van de Circulaire Economie 2022

7 feb-12 feb
Nederland

Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open voor de Week van de Circulaire Economie. De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse landelijk campagneweek die de transitie naar een circulaire economie aanjaagt en versnelt. Tijdens deze week krijgen goede voorbeelden een podium en ontmoeten pioniers elkaar. Succesverhalen en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Samen vormen de evenementen een groot landelijk…

Meer weten »

mrt 2022

NK Tegelwippen 2022

1 mrt-30 sep

NK TEGELWIPPEN 2021 - HEEL HOLLAND WIPT Van 30 maart t/m 30 september speelde heel Nederland het NK Tegelwippen. Iedereen kon meedoen door tegels te vervangen door groen in zijn eigen (gevel)tuin. Jij dus ook! En dat is gebeurd! Ruim 1,5 miljoen tegels zijn gewipt in heel Nederland. In 2022 worden er weer tegels gewipt. Meer info volgt! HOE GING HET? Kijk de video hieronder voor de een samenvatting van het NK Tegelwippen.

Meer weten »

sep 2022

Duurzame Dinsdag 2022

6 sep
Den Haag
Duurzame Dinsdag - Banner

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen