Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Regeling Duurzame Wijkactie Den Haag

6 okt om 7:30 pm

De subsidieregeling Duurzame Wijkactie Den Haag ondersteunt allerlei duurzame initiatieven in de stad. Je ontvangt deze uitnodiging omdat je zelf een project uitvoert (of hebt uitgevoerd) met hulp van deze subsidie in de periode 2019-2021. Ook als je contact hebt gehad met de gemeente over een aanvraag die (nog) niet is gehonoreerd, ben je van harte welkom. Met regelmaat organiseren we namelijk ontmoetingen voor mensen die actief zijn met duurzaamheid in de Haagse wijken, zodat we op de hoogte blijven van elkaars projecten en kennis en ideeën met elkaar delen.

De regeling is bedoeld voor het professionaliseren van startende initiatieven. De vraag “Hoe zorg ik er voor dat mensen enthousiast worden voor duurzaamheid en mee willen doen aan ons initiatief?” komt vaak voor. Want hoe doe je dat als startend initiatief? Hoe maak je de kring groter? Elisah Pals van Zero Waste Nederland gaat haar ervaringen met ons delen. Elisah is drie jaar geleden gestart met haar missie: zo min mogelijk afval in Nederland. Inmiddels doen meer dan 60.000 mensen mee. Via wandelingen, facebook groepen en acties geven mensen elkaar tips voor een zero waste lifestyle. Ze neemt ons vanuit de praktijk mee in de do’s en dont’s van community building rond duurzaamheid.

 

Programma

19.15 uur Inloop met koffie en thee
19.30 uur Welkom door Fatma Kaya, drijvende kracht achter de subsidieregeling
19.40 uur Uitwisselen van ervaringen en kennismaking met collega-initiatiefnemers
20.00 uur Elisah Pals deelt ervaringen met community building vanuit Zero Waste Nederland
20.30 uur Zeepkisten: Haagse projecten in de spotlights
20.55 uur Informatie vanuit de gemeente: relevante events en projecten, toekomst van de regeling, vragen over de evaluatie van je project
21.00 uur In gesprek met elkaar met een drankje en een hapje
21.30 uur Afsluiting

 

 

Deelname is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Zeker nu we elkaar live gaan zien, en we natuurlijk niet teveel willen bestellen .

Dat kan door te mailen (graag zsm maar uiterlijk vóór 1 oktober) onder vermelding van je naam en de naam van je initiatief.

Gegevens

Datum:
6 okt
Tijd:
7:30 pm-9:30 pm

Organisator

Duurzame Wijkactie Den Haag

Locatie

The New Farm
Televisiestraat 2-4
Den Haag,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
6 okt
Tijd:
7:30 pm-9:30 pm

Organisator

Duurzame Wijkactie Den Haag

Locatie

The New Farm
Televisiestraat 2-4
Den Haag,
+ Google Maps