Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Duurzaamheid door Haagse Wijken Masterclass

18 apr om 3:30 pm

Duurzaamheid door Haagse Wijken

Deelname aan deze masterclass is (een voor subsidie-aanvragers verplicht) onderdeel van de regeling Duurzaamheid door Haagse wijken.

Het programma is divers.

Je kunt meedoen aan verschillende onderdelen, waaronder een workshop waarin je leert werken met het Business Model Canvas. Parallel is er de initiatieven-lounge: persoonlijke gesprekken met diverse experts die jou van dienst kunnen zijn. Handig dus om minstens met twee personen te komen dan profiteer je optimaal van het aanbod. Natuurlijk is er ook ruimte om met andere initiatiefnemers ervaringen uit te wisselen én om je suggesties voor de subsidieregeling te delen.

Er is een middag- en een avondprogramma, waarvoor je je apart kunt aanmelden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om beide programma’s bij te wonen, dan kun je overal aan meedoen. Het middag- en avondprogramma hebben dezelfde opbouw. Je kunt ter plekke kiezen uit de volgende onderdelen die parallel aan elkaar verlopen:

  • Workshop Business Model Canvas: Versterk je project, verbreed je blik met de tools van het canvas.
  • Initiatieven-lounge: Ga in gesprek met ondersteuners die je verder kunnen helpen. Zoals experts op het gebied van crowdfunding, fondsen, groen, energie en meedenkers op het gebied van ondernemerschap.
  • Sessie voor het verbeteren van de subsidieregeling. Denk mee over de ontwikkeling van de regeling.

Voor meer info mail ons.

Gegevens

Datum:
18 apr
Tijd:
3:30 pm-9:30 pm
Website:
https://www.eventbrite.nl/myevent?eid=32501425639

Organisator

Duurzaamheid door Haagse Wijken, GreenWish
E-mail:
info@greenwish.nl

Locatie

Bazaar of Ideas
Hoefkade 9
Den Haag,
+ Google Maps
Website:
http://www.bazaarofideas.com/