Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duurzame Dinsdag 2021

7 sep

Wat is Duurzame Dinsdag?

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

De eerste dinsdag van september

Wat gebeurt er eigenlijk op die eerste dinsdag van september? Tijdens deze bijzondere dag staan er drie dingen centraal:

– Het overhandigen van de Duurzame Dinsdag-koffer aan het kabinet en uitreiking van de prijzen
– De uitreiking van het duurzame lintje
– De duurzame troonrede

De koffer vol ideeën en initiatieven

De Duurzame Dinsdag-koffer vol met al die diverse ideeën en initiatieven wordt aangeboden aan het kabinet. De Staatssecretaris neemt deze in ontvangst en zal enkele ideeën en initiatieven uitlichten. Ook worden er namens de partners van Duurzame Dinsdag prijzen uitgereikt. Onder andere op het gebied van klimaat, groen, energie en sociale duurzaamheid.Zo biedt Duurzame Dinsdag initiatiefnemers de kans om hun ideeën en initiatieven verder te ontwikkelen en krijgen ze de kans om in contact te komen met het juiste netwerk.

Enhousiast geworden en wil je meedoen? Dien jouw idee in tot en met 6 juni!

Gegevens

Datum:
7 sep
Site:
www.duurzamedinsdag.nl

Organisator

Duurzame Dinsdag
Site:
www.duurzamedinsdag.nl

Locatie

Nederland

Gegevens

Datum:
7 sep
Site:
www.duurzamedinsdag.nl

Organisator

Duurzame Dinsdag
Site:
www.duurzamedinsdag.nl

Locatie

Nederland