Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lancering Maatschappelijke Marktplaats van De Wolden

21 mrt om 7:30 pm

Wij De Wolden - Maatschappelijke Marktplaats

De nieuwe digitale marktplaats van De Wolden wordt gelanceerd op 21 maart 2017 tijdens de WijDeWolden ontmoeting in Het Bovenveen in Echten.

Op deze bijzonder mooie locatie ben je welkom om zelf je eigen programma voor de avond samen te stellen. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld workshops, rondetafelgesprekken en meer. Je kent vast Marktplaats; een digitale omgeving waarin vraag en aanbod elkaar vinden. Deze bijeenkomst is daarvan een fysieke versie met een paar belangrijke verschillen: het kost je niets en het gaat over dingen die onze gemeente mooier en socialer maken. Kom je ervaringen delen, laat je informeren, inspireren en doe nieuwe contacten op.

Meld je aan via info@wijdewolden.nl onder vermelding “Aanmelding 21 maart”.

 

Digitale Marktplaats

WijDeWolden.nl is een maatschappelijke marktplaats maar dan anders. Hier kan iedereen uit de Wolden initiatieven en projecten plaatsen. Is je idee bedoeld om de wereld sterker, beter, mooier te maken, dan ben je van harte welkom om dit te delen op WijDeWolden. Wil je je ideeën toetsen? Heb je handen, expertise, materialen, ruimte of crowdfunding nodig? Het kan hier allemaal. Op WijDeWolden kun je ook laten weten wat je in de aanbieding hebt. Zo kunnen fondsen en verenigingen zich presenteren. Ook sociaal ondernemers en bedrijven die een aanbod of initiatief zonder winstoogmerk hebben, zijn welkom.

Organisator

Wij De Wolden
E-mail:
info@wijdewolden.nl
Website:
www.wijdewolden.nl