Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Officiële lancering CollectieveKracht

11 feb 2022 om 1:00 pm

CollectieveKracht is een nieuw kennisuitwisselingsplatform speciaal voor burgercollectieven. Gratis, onafhankelijk en toegankelijk. Burgercollectieven uit heel Nederland en uit allerlei sectoren komen hier met elkaar in contact. Ook kunnen ze hier hun vragen stellen aan wetenschappers, overheden en financiers. Hierbij nodigen we je uit voor de feestelijke online lancering van het platform op 11 februari van 13:00 tot 16:00.

 

Wat is Kennisplatform CollectieveKracht?

Kennisplatform CollectieveKracht is een initiatief van de onderzoeksgroep Institutions for Collective Action (Rotterdam School of Management), ondersteund door NWO-UNICA, Stichting DOEN, DuurzaamDoor, Stichting Goeie Grutten en Stichting Erasmus Trustfonds.

Het platform is speciaal ontwikkeld voor burgercollectieven in Nederland, ongeacht in welke sector zij actief zijn. Hun wensen en behoeften staan op het platform centraal. Het platform is ingericht om onderling kennis en ervaring uit te wisselen, uitdagingen te bespreken en elkaar -over de grenzen van de sectoren heen- te ondersteunen. Ook kunnen collectieven via het platform met hun vragen terecht bij geselecteerde wetenschappers, financiers en vertegenwoordigers van (lokale) overheden.

Daarnaast biedt het platform instrumenten waarmee burgercollectieven zelf binnen hun eigen organisatie aan de slag kunnen. Door middel van de zelfscan leer je de uitdagingen en valkuilen beter kennen. CollectieveKracht reikt hen de instrumenten aan waarmee de collectieven zelf aan de slag kunnen, op weg naar een duurzame en veerkrachtige organisatie.

Feestelijke lancering

De officiële lancering van het platform is live te volgen via een livestream op 11 februari van 13:00 tot 16:00 uur. Ben jij betrokken bij een burgercollectief, bijvoorbeeld als lid, bestuurder of beroepsmatig? Of gewoon geïnteresseerd? Dan nodigen we je hier graag voor uit. Meld je aan via deze link. De eerste 100 aanmelders ontvangen een geschenkje dat goed van pas zal komen tijdens de lancering.

Gegevens

Datum:
11 feb 2022
Tijd:
1:00 pm-4:00 pm
Site:
https://www.collectievekracht.eu/collectievenlab/nieuws/2122483.aspx

Organisator

CollectieveKracht
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Datum:
11 feb 2022
Tijd:
1:00 pm-4:00 pm
Site:
https://www.collectievekracht.eu/collectievenlab/nieuws/2122483.aspx

Organisator

CollectieveKracht
Bekijk de site van Organisator