Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Omgeving ontmoet Omgevingswet: dat moet je willen zien: kwaliteit, krachten en kanjers

13 nov 2018 om 12:15 pm

In de afgelopen tijd is door het programma DuurzaamDoor (RVO) intensief gezocht naar de kracht van maatschappelijke initiatieven met het oog op de invoering van de nieuwe Omgevingswet.
In die zoektocht was het belangrijk om te kijken naar wat overheden en actieve inwoners, initiatiefnemers van elkaar verwachten en wat ze voor elkaar kunnen betekenen. In 7* bijeenkomsten heeft het maatschappelijk initiatief en de omgevingswet centraal gestaan. Wat de zoektocht heeft opgeleverd tot nu toe, wil het team van Omgeving ontmoet Omgevingswet* graag delen met beleidsmakers, met initiatiefnemers, met experts uit de praktijk en uit het hoger onderwijs.
Dat doen we met beelden, verhalen en korte bijdragen. Het is een expositie van werken in ontwikkeling. Met een curator, met referenten, met makers en denkers uit het brede veld van de fysieke leefomgeving c.q. de openbare ruimte. Wees welkom, reserveer in uw agenda 13 november 2018. Willem Twee, kunstruimte en poppodium in Den Bosch is een bijzondere locatie waar we u graag zien komen: nieuwsgierig, kritisch, beschouwend, praktisch, we hebben het allemaal nodig.

*Kracht in Nederland, De Coöperatieve Samenleving, GreenWish, CNME Maastricht, RVO, Jean Eigeman en Anne van Strien

De bijeenkomst is inclusief lunch en borrel

Gegevens

Datum:
13 nov 2018
Tijd:
12:15 pm-5:45 pm

Organisator

RVO

Locatie

Willem Twee ’s Hertogenbosch
Boschdijkstraat 100
's-Hertogenbosch, 5211 VD
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
13 nov 2018
Tijd:
12:15 pm-5:45 pm

Organisator

RVO

Locatie

Willem Twee ’s Hertogenbosch
Boschdijkstraat 100
's-Hertogenbosch, 5211 VD
+ Google Maps