Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online impactsessie over de Verspillingsvrije week

17 jun om 3:00 pm

Met de Verspillingsvrije Week vraagt de stichting Samen Tegen Voedselverspilling samen met een groot aantal partners aandacht voor minder voedselverspilling, wat een positieve bijdrage levert aan het klimaat en onze hele leefwereld.

Maar liefst 67 partners deden vorig jaar mee en naar schatting 2 miljoen Nederlanders gingen aan de slag om minder voedsel te verspillen. Ook dit jaar gaan we weer voor een succesvolle Verspillingsvrije Week van 7 tot en met 13 september. Om dit succes voort te zetten, willen we dit jaar nog meer partijen inspireren om deel te nemen en impactvolle acties te organiseren. Consumenten, bedrijven, organisaties en gemeenten: iedereen kan meedoen. Want alleen samen maken we meer impact en wordt de verspillingsvrije beweging groter.

Tijdens de Online Impactsessie op 17 juni gaan we graag met jullie in gesprek over de inspirerende activiteiten tijdens de Verspillingsvrije Week. Welke mogelijkheden zie jij om consumenten, medewerkers of inwoners in die week te motiveren om minder te gaan verspillen?

  • Marjolijn Schrijnen (manager Actielijn Consumenten Activatie) zal een korte toelichting geven over de opzet van de week en de invulling van de kick-off op dinsdag 7 september.
  • Daarna zal Toine Timmermans (directeur Samen Tegen Voedselverspilling) in gesprek gaan met een aantal deelnemende stakeholders. Zij vertellen waarom hun organisaties deelnemen aan de week en welke activiteiten zij gaan organiseren.
  • Tot slot is er ruimte om te laten horen wat vanuit jouw perspectief extra impact kan gaan maken bij de mensen thuis, tijdens de Verspillingsvrije Week van 2021. Op welke manier(en) wil jij zoveel mogelijk mensen gaan inspireren om minder voedsel te verspillen?

    De Online Impactsessie op donderdag 17 juni aanstaande begint om 15:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Meld je aan via deze link. Dit is een open sessie, dus deel deze uitnodiging gerust met jouw netwerk of stuur het door naar geïnteresseerden. Graag ontmoeten we je online op 17 juni!

Gegevens

Datum:
17 jun
Tijd:
3:00 pm-4:00 pm
Site:
https://samentegenvoedselverspilling.nl

Organisator

Stichting Samen Tegen Voedselverspilling
Site:
https://samentegenvoedselverspilling.nl

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
17 jun
Tijd:
3:00 pm-4:00 pm
Site:
https://samentegenvoedselverspilling.nl

Organisator

Stichting Samen Tegen Voedselverspilling
Site:
https://samentegenvoedselverspilling.nl

Locatie

Online