Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online ontmoeting Duurzame Wijkactie Den Haag

8 apr om 3:30 pm

De subsidieregeling Duurzame Wijkactie Den Haag ondersteunt allerlei duurzame initiatieven in de stad, ook die van jou. Met regelmaat organiseren we ontmoetingen, zodat we van elkaar op de hoogte blijven en kennis en ideeën kunnen delen. De regeling is sinds 1 februari weer open voor aanvragen. Dat betekent dat nieuwe mensen met nieuwe projecten aanhaken. Leuk en zinvol om elkaar te ontmoeten!

Voor deze Zoom-ontmoeting nodigen we de mensen uit die in 2019 en 2020 een aanvraag toegekend hebben gekregen en de mensen die in 2021 (tot nu toe) een aanvraag hebben gedaan. Dit keer staan we wat uitgebreider stil bij waar de regeling voor is bedoeld: de professionalisering van startende, duurzame wijk-initiatieven. Cristien Temmink van LekkerNassûh vertelt hoe zij de subsidie hebben aangewend voor de professionalisering van dit mooie initiatief dat bijdraagt aan een duurzaam en sociaal voedselsysteem in Den Haag. Verder is er veel ruimte om ervaringen uit te wisselen en word je bijgepraat vanuit de gemeente over de regeling en andere mogelijkheden voor duurzame projecten.

Programma

15.30 uur

Welkom door Fatma Kaya, drijvende kracht achter de subsidieregeling

Uitwisselen van ervaringen en kennismaking met collega-initiatiefnemers

Informatie vanuit de gemeente: relevante events en projecten, toekomst van de regeling, vragen over de evaluatie van je project

LekkerNassûh in de spotlights. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen en jouw ervaringen te delen.

17.00 uur

Afsluiting

Je kunt je aanmelden door ons te mailen (graag vóór 1 april). Je ontvangt dan een paar dagen voor 8 april een link naar de Zoom-meeting en korte uitleg hoe het werkt.

Gegevens

Datum:
8 apr
Tijd:
3:30 pm-5:00 pm
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.facebook.com/events/1353064945076756

Organisator

Duurzame Wijkactie Den Haag

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
8 apr
Tijd:
3:30 pm-5:00 pm
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.facebook.com/events/1353064945076756

Organisator

Duurzame Wijkactie Den Haag

Locatie

Online