Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ruimte voor Initiatief in Metaal Kathedraal

25 jun 2017 om 1:00 pm

Breng maatschappelijke initiatieven en sociaal ondernemers samen met kunstenaars in de Metaal Kathedraal en er gebeurt iets bijzonders. Als je zelf de inspiratie wilt proeven, kom dan op zondagmiddag 25 juni naar de Metaal Kathedraal in Utrecht.

De bijeenkomst is onderdeel van het Transitielab, een serie deelprojecten, waarmee de provincie Utrecht initiatieven in de regio wil waarderen en stimuleren in hun groeiproces. M.m.v. stichting Oikos, stichting Aarde, Young Innovators van de Universiteit Utrecht, NMU en GreenWish

Programma

1) Ruimte voor praktische tips door experts en het uitwisselen van ervaringen uit de praktijk.

2) Een creatieve sessie onder leiding van Roland van Dierendonck (artist in residence Metaal Kathedraal) waarin onderzoek wordt gedaan naar beeldvorming en conceptontwikkeling. Hoe denk jij over kernthema’s zoals drijfveren, statements, betrokkenheid en pionieren? Roland van Dierendonck laat je graag een verrassende creatieve methode zien waarmee jouw ideeën kunnen worden geuit.

3) Na al dit geweldige werk gaan we samen borrelen!

Meer info en meedoen

Wil je meer informatie check  http://www.metaalkathedraal.nl/programma/?item=911 Wil je gratis meedoen en/of ken je initiatieven die willen aansluiten? Meld je aan door een mail te sturen naar hofdienaar@metaalkathedraal.nl. Vermeld in deze mail je naam, telefoonnummer, initiatief en het aantal deelnemers. Deelname is gratis.

 

Gegevens

Datum:
25 jun 2017
Tijd:
1:00 pm-5:00 pm

Locatie

Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20
Utrecht, 3545 NA Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.metaalkathedraal.nl/