Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Circulaire Economie 2022

7 feb 2022-12 feb 2022

Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open voor de Week van de Circulaire Economie.

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse landelijk campagneweek die de transitie naar een circulaire economie aanjaagt en versnelt. Tijdens deze week krijgen goede voorbeelden een podium en ontmoeten pioniers elkaar. Succesverhalen en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Samen vormen de evenementen een groot landelijk bottum-up festival.

Dit jaar is het thema Actieplan voor de toekomst: Laat je inspireren om mee te doen, want duurzaam verder is de enige optie. Dit kan extra inspiratie bieden bij het organiseren van een evenement. We moeten in actie komen om in 2050 volledig circulair te zijn, maar hoe doen we dit? Hoe werken ondernemers, van startup tot MKB, aan circulariteit? Wat betekent circulariteit voor jouw sector en hoe kunnen andere ondernemers van jouw acties leren?

Locatie

Nederland

Locatie

Nederland