GreenWish, coach achter de schermen

Als initiatiefnemer moet je veel kunnen: een project- of businessplan schrijven, financiering vinden, goed kunnen pitchen, een netwerk bouwen, vertrouwen winnen en goed je weg kunnen vinden in communicatie, marketing en social media. GreenWish denkt met je mee op deze en/of andere aspecten. We vragen: “wat heb jij nodig voor een volgende stap en hoe kunnen we jou daarbij van dienst zijn”? Jij bepaalt wat je ermee doet. We zagen in de afgelopen 18 jaar meer dan 1300 initiatieven van dichtbij.  We stellen onze ervaring en onze netwerken graag voor jou beschikbaar.

Hulp bij het vinden van financiering

Vroeg of laat komt bijna altijd de financieringsvraag om de hoek. De basis is goed inzicht in de meerwaarde, de impact en de stakeholders van jouw plan. Vandaar uit werk je verder. Wij hebben veel ervaring in het helpen maken van goede businesscases en het vandaar uit vinden van geld en andere middelen. Ons netwerk bij fondsen is groot, en we hebben meerdere initiatiefnemers geholpen bij het maken van succesvolle crowdfunding campagnes.

Hoe werkt het?

Meld je initiatief aan en wij nemen contact met je op. Als we denken dat we je kunnen helpen, maken we een afspraak. Meestal hebben we dan een adviesgesprek van 1,5 uur. Daaruit komen vaak enkele vervolgacties. In veel gevallen is dit voldoende voor een volgende stap in je proces. Als meer actie gewenst is, maken we een adviesplan. Lees hier enkele verhalen van initiatiefnemers die je voor gingen.

De kosten van adviesplannen zijn heel verschillend. Als de kosten een belemmering zijn, zoeken we samen een oplossing.

‘Ik verwijs mensen die ik ontmoet met een idee naar jullie door omdat jullie hen kunnen helpen met focussen en starten. Zelf heb ik meerdere keren gebruik mogen maken van jullie hulp, kennis en ervaring. Zonder jullie hadden we nooit zo’n goede start gehad als we nu gehad hebben. Daarnaast is het fijn om een ‘grote zus’ te hebben waar je alles aan kan vragen, twijfels aan kan voorleggen en die een groot netwerk heeft die je verder kan helpen met specifieke vragen. Zoals jullie al weten: ik ben heel blij met jullie, jullie inzet en manier van werken, begeleiding en ondersteuning.’ Hubertine Langemeijer, Stichting Kunstpost