LoopedGoods: Shop circulair!

 

Lisanne - LoopedGoods | foto credit: Machteld Vermeer

Tijdens de matchmakingmarkt op 10 oktober kwamen we Lisanne Addink tegen. Lisanne kennen we al heel wat jaren als voorvechtster van de circulaire en inclusieve economie. Nu heeft ze de grootste circulaire online shop van Nederland gelanceerd. Bied als sociaal ondernemer ook jouw producten aan op LoopedGoods.

Al in 2011 startte ze met VerdraaidGoed: een sociale onderneming die in opdracht van bedrijven toepassingen bedenkt voor waardeloos geworden materiaal. Je kent vast de spoorblokjes en dienbladen van oude NS borden die worden gemaakt door VerdraaidGoed. Het bedrijf analyseert reststromen, ontwikkelt producten én realiseert die ook. Samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

LoopedGoods - webshop

Circulair shoppen

Lisanne was in een feeststemming. Die dag werd bekend dat ze op nummer 63 stond op de lijst van de Duurzame 100 van dagblad Trouw.  Daarmee feliciteren we haar natuurlijk van harte! Maar ook omdat de door VerdraaidGoed gelanceerde online shop LoopedGoods hard op weg is naar een groot succes.

Lisanne: “LoopedGoods is de grootste circulaire online shop van Nederland, voor zowel bedrijven als consumenten. Het is een verzamelplek voor ondernemers die circulaire producten maken: van meubels tot kleding en voedsel.”

“Duurzame ondernemers zijn belangrijke aanjagers van het nieuwe economische systeem. Ze zijn gedreven, geloven in een duurzame toekomst én werken aan innovatieve producten. Via LoopedGoods bieden we hen een podium en maken we het gemakkelijk voor de ondernemers en voor mensen die circulair willen kopen. Zowel consumenten als bedrijven die op zoek zijn naar circulaire producten kunnen er terecht”

Denk bijvoorbeeld aan een circulair kerstpakket.  Mocht je als sociaal ondernemer ook producten willen aanbieden via LoopedGoods? Dat kan. Neem dan contact op via ondernemers@loopedgoods.com

LoopedGoods Cadeaupakket

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *