Wereldprijs Spireaux initiatief

ASN Bank Wereldprijs voor duurzame doeners

ASN Bank Wereldprijs voor duurzame doeners

Tot 23 september kun je je initiatief weer aanmelden voor de ASN Bank Wereldprijs 2016. Deze jaarlijkse wedstrijd is er voor sociaal ondernemers die bijdragen aan duurzaamheid. Deelnemers maken niet alleen kans op een geldprijs maar ook op coaching, training en publiciteit.

Er zijn vijf thema’s en er wordt een publiciteitsprijs uitgereikt. In totaal wordt er maximaal 45 duizend euro verdeeld over meerdere projecten. De concrete ondersteuning en advies tijdens het traject zijn minstens zo waardevol. Ook de niet prijswinnaars hebben zo baat bij het meedoen aan de Wereldprijs!

Wij maken elk jaar met veel plezier deel uit van de jury. Ineke van Zanten: “Je komt prachtige initiatieven tegen. Spireaux bijvoorbeeld, een van de winnaars van vorig jaar. Zij kweken verse Spirulina (gemaakt van algen) in innovatieve photo-bioreactoren. Verse Spirulina is een supergezonde en duurzame voedingsbron. Wat mij betreft een initiatief dat de groeiende aandacht voor plantaardig eten aankondigt. Maar je ziet ook andere initiatieven bijvoorbeeld rond off-the grid wonen of veilig bouwsystemen voor gebieden waar veel aardbevingen zijn.” Via de website van de ASN Bank Wereldprijs kun je je aanmelden en je laten inspireren door de initiatieven en vele blogs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *