Wij zijn ‘van de praktijk’. Wij hebben geleerd en blijven leren door te doen. Vanuit ruim twaalf jaar ervaring begeleiden we initiatieven en instituties naar de volgende fase, waarin samenwerking gewoner wordt.

GreenWish werkt vanuit de gedachte: Je hebt de antwoorden al in huis, we maken ze samen zichtbaar.


Samenwerken met de samenleving

Wij adviseren organisaties die meer willen doen met maatschappelijke initiatieven en sociaal ondernemers. Hoe doe je dat? Dat weten organisaties vaak zelf het beste. Wij helpen bij het ontdekken van de antwoorden, door vragen te stellen en spiegels voor te houden in veel creatieve werkvormen. Wij hebben veel relevante ervaring en kennis opgedaan sinds 2003, en weten de eigen antwoorden zijn de beste. Het is de kunst deze boven tafel te krijgen.
Met onze leerprogramma’s, trainingen en workshops bouwen we bruggen tussen initiatief en organisaties. Wij nemen de organisatie mee in een ‘manier van kijken’. Wij zien niet alleen de enthousiaste beleidsmedewerkers, maar ook de telefonisten, juristen, inkopers en raadsleden. Samenwerken met de samenleving doe je met de hele organisatie. En uiteraard zorgen we ervoor dat ook lokale initiatiefnemers bij dit proces betrokken zijn.

Ben je op zoek naar meer maatschappelijk initiatief en sociaal ondernemers op jouw vakgebied, of in jouw gemeente of regio? Wil je met je beleid beter aansluiten bij wat mensen belangrijk vinden, en waar mensen zélf mee bezig zijn? Wil je vraagstukken samen oplossen met creatieve geesten in de stad? Wil je eraan bijdragen dat meer migranten maatschappelijke initiatieven nemen? Wil je weten wat je kunt betekenen voor maatschappelijk initiatief? Dan zijn we je graag van dienst!

Lees verder voor wie en welke opdrachten we uitvoeren.